Bestelling:

De weergave van de producten in de online shop is geen juridisch bindend aanbod, maar een uitnodiging om een bestelling te plaatsen. Tenzij anders aangegeven, zijn alle aanbiedingen geldig "zolang de voorraad strekt". Alle prijzen zijn inclusief BTW. Fouten voorbehouden.

Door te klikken op de knop "bevestig uw order" in de laatste stap van de bestelprocedure doet u voor de goederen in de winkelwagen een bindende bestelling. De koopovereenkomst komt tot stand wanneer myplayworld.nl (Bentink Modelspoor) uw bestelling accepteert door middel van een orderbevestiging per e-mail, onmiddellijk na ontvangst van uw bestelling. Indien er een bestelling wordt geplaatst van een artikel waarvan de omschrijving en/of prijs niet juist is, zullen wij u dit via email of telefonisch bekend maken. Zowel u als myplayworld.nl (Bentink Modelspoor) houden in dat geval het recht om de bestelling te weigeren. Myplayworld.nl (Bentink Modelspoor) houdt in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten.

Betaling:

Bij het afhalen van uw bestelling in de winkel kunt u contant (ook met VVV bon) of met PIN betalen. Bij het niet afhalen in de winkel dient de betaling te geschieden door overschrijving, iDEAL of een andere voorgestelde betaalmethode. 

Voor betaling vanuit het buitenland bieden wij u ook de mogelijkheid te betalen via PayPal. 

Veilig winkelen en betalen, wel zo prettig!

Bij het inloggen en bij het plaatsen van een bestelling komt u in een beveiligde omgeving terecht (via een SSL-verbinding). Dit kunt u controleren in het webadresbalk van uw browser; hier staat dan aan het begin van het webadres ‘https://’ in plaats van het gebruikelijke ‘http://’. De beveiligde omgeving geeft u de zekerheid dat niemand anders uw persoonlijke gegevens kan bekijken.

Eigendomsvoorbehoud:

Alle geleverde goederen blijven ons eigendom totdat alle vorderingen op de klant zijn voldaan.