Over ons

Myplayworld.nl is een onderdeel van Bentink Modelspoor.

Bentink Modelspoor is een voortzetting van Wentink Modelbouw te Apeldoorn. Op 1 oktober 2012 nam Theo Wentink na 30 jaar afscheid van de winkel die zijn overgrootouders in de jaren 30 van de vorige eeuw hebben opgericht. Marcel van der Bent nam na een 14-jarig dienstverband, waarin hij alle facetten van het bedrijf goed heeft leren kennen, het roer over. Onder Theo was Marcel verantwoordelijk voor de in- en verkoop, maar was hij ook de persoon achter de webshop.

De technische dienst en service afdeling worden al meer dan 35 jaar beheerd door Johan Jansen en dit is ook onder Bentink Modelspoor voortgezet.

Ons doel is om de jonge generatie te bereiken met het prachtige Märklin my world programma. Het is goed om te zien dat Märklin dit systeem voor deze generatie blijft uitbreiden en innoveren. Tenslotte is het aan ons, de modelspoorfabrikanten en wij als dealers maar ook u als modelspoor hobbyist, om de jeugd te laten kennismaken met 's werelds mooiste en meest veelzijdige hobby.

Marcel van der Bent

  • Goede en betrouwbare service!
  • Passie voor modelspoor!

Grotere kaart weergeven

Bedrijfsgegevens

Bentink Modelspoor, gevestigd te Apeldoorn, wordt vertegenwoordigd door de heer M.V.C. van der Bent. 

Bentink Modelspoor
Loseweg 39
7315 BB Apeldoorn
T 055 521 22 70
info@bentinkmodelspoor.nl

KVK nummer: 55431941
BTW nummer: NL184675170B01

Bankrekening: Bank: RABObank
Bankrekeningnummer: 0118 3662 03
BIC: RABONL2U
IBAN: NL67RABO0118366203

Facebook recensies

Ik kom al sinds 1966 bij deze winkel. Eerst de Toko, toen Wentink en nu Bentink. En elke keer dat de naam verandert, wordt de winkel weer beter. Wanneer je er ook komt, het is altijd druk in de winkel en dat is ook geen wonder. Marcel en Johan (gesteund door anderen) runnen de winkel met veel plezier en dat straalt overal van af. Een uitstekende technische dienst, personeel dat nooit te beroerd is om jouw onmogelijke vragen te beantwoorden of iets voor je te bestellen, leuke workshops en zo kan ik nog wel door gaan. Ik vind het jammer dat ik niet altijd een reden heb om even langs te gaan!

Facebook recensies

Ze doen hier altijd net een stap extra voor hun klanten, hebben een uitstekende service en zeer sympathieke en deskundige medewerkers. Een echte aanrader.

Facebook recensies